Huidige studenten van de opleiding maken natuurlijk veel werk. Een aantal van hen hebben tijdens de beoordelingen een Golden Ticket verdiend. Dit Golden Ticket betekent dat ze hun werk mogen exposeren voor een groter publiek tijdens het X=Festival. Dit jaar gaat dat even anders, bekijk daarom hun werk hier digitaal!

World of Suspense

door Jamie Janssen, Lars Ossendrijver en Minjoo Jung.

3 future scenarios inclusief een expositie die verschillende combinaties beschrijven van online vrijheid / censuur in combinatie met globalisatie en hoe dit juist tot rust of juist complete chaos kan zorgen…

Lees meer...

Bellaire Live in Concert

door Kyara Yin

Ruben Brouwer, werknemer van MOJO (groot evenementenbureau), is op vakantie een fantastische franse artiest tegen gekomen die niet bekend in Nederland is. Het doel is om de franse dj-producer
Bellaire, die niet bekend is in Nederland te introduceren en om zoveel mogelijk publiek te bereiken…

Lees meer...

Slechte Gewoontes

door Romy Klomp

Met dit concept wil ik de slechte gewoontes en de ongezonde dingen van de leefstijl van de mens combineren en dit op een speelse manier benadrukken.

Lees meer...

K-Pop campagne

door Beau Brouwer

De Zuid-Koreaanse K-pop CLC promoten onder de doelgroep zodat 3 geplande concerten uitverkocht raken en er interactie ontstaat met de doelgroep.

Coming soon...

Verlichaming van Modetrends in Dieren

door Nina van den Hurk López

Kleding van vroeger komt altijd weer terug. Als woord had ik gekozen voor ‘reïncarnatie’ en als thema ‘modetrends’. Ik zelf geloof erin dat je als dier terug komt in het leven, daarom heb ik ervoor gekozen om bij de dieren de modetrends aan te doen.

Coming soon...

Verstedelijking en Globalisatie

door Kylian de Boer

Sterke verstedelijking leidt tot het overbelast raken van faciliteiten en zorgt voor gezondheidsrisico’s bij onvoldoende begeleiding.

Coming soon...

Stilleven fotografie

door Kathelijn Vos

Dit is een serie foto’s die ik heb gemaakt in blok A voor het vak creativity. We moesten 10 series maken met elk ongeveer 10 foto’s. Ik ben gaan rondlopen en zag allemaal super gave hout wallen, een oude schuur enz.

Coming soon...